Send oss en forespørsel

Våre tjenester

Vi forsøker å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at alle våre kunder skal bli 100% fornøyd med vårt arbeid. Vårt hovedfokus ligger i service og nyinstallasjon av elektriske anlegg for privatkunder og bedrifter.

  • Vi kan også påta oss oppdrag innen tele- og datainstallasjoner, prosjekteringsoppgaver, samt internkontroll.
  • Vi er utstyrt med servicebiler og moderne utstyr, samt mye spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet. Vi har som mål å alltid være oppdatert når det kommer til forskrifter og kursing, så vi gjennomfører årlig nødvendige kurs og lisenser. Ved ferdigstilling av arbeid mottar du en sluttkontroll og samsvarserklæring. Dette for å kvalitetssikre at installasjonen er i henhold til lover og forskrifter.
  • Målsettingen for vår virksomhet er å skape økonomisk grunnlag for å utvikle et konkurransedyktig, faglig, teknisk og miljømessig selskap. Det betyr at vi strekker oss langt for å gi deg den beste løsningen for ditt behov, godt fulgt opp med råd og tips. At vi har en lojal og stabil kundekrets, tar vi som et tegn på at vi leverer godt håndverk.
  • Vi er avhengige av stabile og seriøse leverandører. Derfor velger vi kun beste totalløsning for våre kunder mht. pris og kvalitet, samt produktkunnskap.